Zwanger, geboorte, baby

Zwangerschap, geboorte en newborn fotografie

Vier je zwangerschap

Gezinsuitbreiding, wat een leuk nieuws!

Zwanger zijn is één van de mooiste en speciaalste momenten die er zijn in je leven. Een nieuw leven in je buik, de eerste kriebeltjes en schopjes, … Dat is een periode die je niet snel vergeet.

Graag leg ik jouw zwangerschap op een leuke manier vast zodat je nog eens terug kan kijken naar deze fijne herinneringen. Naar je bolle buikje en hoe je straalde tijdens deze periode. Dat kan alleen, of met je partner en/of gezin. Heb je een mooi thema in gedachten? Laat het vooral weten!

Fotograaf Arendonk

Geboorte fotograaf

Je baby komt eraan! De bevalling is een intense tijd waarin je door de hormonen in een roes terecht komt. Dat is heel fijn, want dan komt de oerkracht in je naar boven. Maar tegelijk herinner je niet alle details meer. Daarom raad ik elke aanstaande moeder aan om foto’s te laten maken van de geboorte. Zodat je geen moment mist en altijd terug kunt kijken. En ook je kindje ter wereld ziet komen vanuit een ander perspectief. Vanaf de weeën tot de eerste babykreetjes, ik ben erbij.

Newborn

De eerste dagen met je newborn baby zijn zo speciaal. Het kleine hummeltje dat tegen jullie aanligt, het nieuwe ritme, het badje, de voeding. Het zijn allemaal momenten die zo snel voorbij gaan. Boek een newborn fotoshoot en ik kom in de eerste dagen bij jullie thuis om  een beeldherinnering te maken. Gewoon, zoals het echt is. Ongeposeerd, een echte lifestyle fotoshoot. 

Meest gestelde vragen

Het antwoord op al jouw vragen over zwangerschap, geboorte en newborn fotoshoots

Soms heb ik enkele jurken ter beschikking! Neem even contact op na het boeken van de shoot.

 

Ja, want ik sta op wacht in vanaf week 36. Vanaf dat moment zorg ik dat ik binnen een halfuur bij je ben. 

Ik kom bij je thuis en jullie doen gewoon de dagelijkse gezinsdingen. De baby kan bijvoorbeeld in bad, jullie kunnen samen knuffelen of een spelletje doen met de oudere kinderen. Ik fotografeer jullie dagen met de newborn zoals ze zijn. Natuurlijk maak ik ook prachtige foto’s van de pasgeboren baby. 

 

Geen probleem, ik blijf tot de baby geboren is. Wel spreken we af dat ik pas kom als je al een aantal centimeter ontsluiting hebt. 

 

Tijdens een zwangerschap shoot of een newbornshoot fotografeer ik ook je gezin als je dat wilt. 

 

Ik ben ongeveer anderhalf uur bij jullie thuis. Zo kun je ontspannen je dagelijkse dingen doen.