Spontaan en dromerig

De mooiste dag van jullie leven. Daarvan wil je toch elk detail en elke emotie van hebben vastgelegd?Als je Elke de Proost Fotografie boekt voor je bruiloft, krijg je TWEE fotografen. Zo heb je foto’s van alle momenten, groot en klein. 

Ik houd van spontane foto’s, als er kinderen zijn maakt dat een bruiloft des te leuker. Denk maar aan verbaasde gezichtjes, tranen, deugnieterij, … Ik heb het allemaal gezien door mijn lens. De foto’s tijdens de huwelijksreportage zijn dromerig en kleurrijk. Ik help je om ontspannen voor de camera te staan, zodat je spontane foto’s krijgt. Meer weten over mij als huwelijksfotograaf? Download mijn gratis trouwbrochure.

 

Gratis trouw brochure

Hoeveel kost een huwelijksreportage? Hoe werkt een boeking? Welke trouwalbums zijn er? Op al deze en nog veel meer vragen heb ik een antwoord in de gratis trouw brochure.  Daarin lees je alles over de prijzen, maar ook over een gratis verlovingsshoots, albums en prachtige boxen met foto’s. Download hem hier onder en krijg hem per direct in je mailbox. 

 

Boek een gratis kijk- en infomoment.

Tijdens een kijk- en infomoment krijgen jullie meer informatie over hoe een fotoshoot bij mij in zijn werk gaat. Jullie krijgen voorbeelden van fotoshoots te zien, jullie leren mij een stukje beter kennen en jullie kunnen al eens bekijken welke souvenirs er allemaal zijn.

Ik ga voluit voor kwaliteit met een luxueuze toets! Tijdens het kijk- en infomoment bij mij thuis bepalen we samen de details voor jullie fotoshoot en jullie souvenirs zodat ze helemaal aansluiten bij jullie stijl, wensen, budget en interieur.

 
 

Meest gestelde vragen

Het antwoord op al jouw vragen over huwelijksfotografie

Je hebt al een pakket van 6 uren trouwfotografie voor €1423,-

  • ​6 uur aanwezig tot max. 22 uur

  • Gesprek vóór het huwelijk bij mij thuis

  • 2 fotografen

  • Professionele nabewerking van de foto’s

  • USB-stick met alle digitale foto’s

  • 50 km-vergoeding

Ben je benieuwd naar alle pakketten en prijzen? Download dan de gratis trouw-brochure. Daarin lees je alles over de prijzen, maar ook over gratis verlovings shoots, albums en prachtige boxen met prints. 

 

Ik kom zélf naar je bruiloft. En dat niet alleen, er komt ook altijd een tweede fotograaf mee. Zo weet je zeker dat al die bijzondere momentjes op de foto hebt. 

 

Je krijgt je foto’s al binnen 8 weken na je bruiloft!

 

Ga uit van ongeveer anderhalf uur, maar daar zit geen reistijd bij in. Heb je bijzondere verzoeken of creatieve ideeën, dan moeten we misschien meer tijd reserveren. We bespreken dit tijdens het gesprek dat we voor de bruiloft hebben.