Over mij

Elke de Proost, gezinsfotograaf, huwelijksfotograaf en kinderfotograaf in Oud-Turnhout

Ik ben Elke

Het is mijn passie om van onze gewone wereld een sprookjesachtige dromerige plek te maken. Ik was als kind al bezig met tekenen, knutselen en spelen – vol fantasie. Mijn vader legde al mijn grote momenten vast op video.

Toen ik zelf kinderen kreeg, maakte ik graag foto’s van mijn kinderen.  Ik volgde de opleiding fotografie totdat ik precies de stijl kon creëren die ik zo mooi vond. En wat is er leuker dan van je hobby je beroep te kunnen maken!

Mijn stijl kenmerkt zich door lichte foto’s , met een dromerige waas op de voorgrond, losse haren bij de kids 😉 dat weten al de mama’s die bij bij me zijn geweest. Ik hou van losse, nonchalante haren en kleding. In mijn foto’s zie je vaak de boho stijl en een sprookjesachtige dromerige lichte sfeer.

 

 

Kindvriendelijk en gezellig

Ik ben opgeleid als kinderverzorgster en dat vertaalt zich in mijn werkwijze. Omdat ik goed met kinderen om weet te gaan, sta ik bekend als een hele kindvriendelijke fotograaf in Oud-Turnhout en omgeving. Met mijn rustige persoonlijkheid kan ik kinderen op hun gemak stellen en hen op de foto krijgen op een manier die echt bij hen past. Ik hou niet van geposeerde foto’s, ik laat de kinderen spelen en geef ze opdrachtjes.

Fun en plezier staan centraal tijdens een fotoshoot

 

Ik ben zelf getrouwd met mijn jeugdliefde Kristof. We hebben samen 4 prachtige kinderen: Mirre, Thijmen, Ceder en Lume. Heb je vragen, wil je samen met mij een mooi thema uit denken of wil je een shoot boeken? Neem gerust contact met me op.