Previous
Next

 

Spontaan en dromerig

De mooiste dag van jullie leven. Daarvan wil je toch elk detail en elke emotie van hebben vastgelegd?Als je Elke de Proost Fotografie boekt voor je bruiloft, krijg je TWEE fotografen. Zo heb je foto’s van alle momenten, groot en klein. 

Ik houd van spontane foto’s, als er kinderen zijn maakt dat een bruiloft des te leuker. Denk maar aan verbaasde gezichtjes, tranen, deugnieterij, … Ik heb het allemaal gezien door mijn lens. De foto’s tijdens de huwelijksreportage zijn dromerig en kleurrijk. Ik help je om ontspannen voor de camera te staan, zodat je spontane foto’s krijgt. Meer weten over mij als huwelijksfotograaf? Download dan zeker even mijn huwelijksbrochure hieronder.

 

Gratis trouw - brochure

Alle informatie over prijzen, pakketten, albums en meer.

Vul je gegevens hier in en krijg de trouw-brochure meteen in je mailbox.