Elke de Proost

winter-edit

winter-edit

Hier in België zijn de dagen dat het sneeuwt op één hand te tellen. Veel sneeuw zien we niet meer de laatste jaren. Om toch mooie winterse foto’s te maken heb ik een sneeuw-edit gemaakt in lightroom. Ik laat je stap voor stap zien hoe je jou foto’s toch dat sneeuw-tintje kan geven.

*De video duurt 10 min. Langer is er niet nodig om jou foto om te toveren!

Ik leer je:

*Hoe je een kaarsje laat branden  *De koude dromerige sfeer creëert *Het model in de foto extra benadrukt zodat ze uit de foto lijkt te springen

Trouwfotograaf en gezinsfotograaf, in Arendonk, Turhout, Antwerpen en omgeving

Fotograaf Arendonk - bruidfotograaf

Trouwfotograaf

Fotograaf Arendonk - Themafotografie

Gezin, kinderen en themafotografie

Foto’s van je gezin laten maken, of een mooi portret voor de eerste communie of het lentefeest? Als gezins en kinderfotograaf weet ik precies hoe ik je kind(eren) spontaan op de foto krijg. Of ben je juist op zoek naar een zwangerschaps shoot of geboorte of newbornfotograaf? Ik vertel je graag meer over alle foto's die ik kan maken voor jouw gezin

Over mij

Ik ben een echte kindervriend. Spontaan, vrolijk en soms een flapuit. Als gezinsfotograaf en trouwfotograaf geniet ik ervan om echt originele en creatieve foto’s te maken met een sprookjesachtige touch. Ik wil namelijk dat de foto’s van jouw familie of bruiloft echt uniek zijn. 

Extra blij word ik van thema fotoshoots. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik doe het. Biggen, water, kamelen, ik heb het allemaal gedaan. En omdat ik zelf vier kinderen heb, weet ik precies wat kinderen leuk vinden en krijg ik ze spontaan en ongedwongen op de foto.