Lentefeest in aantocht! 

Of wordt het toch een herfstfeest?

De sneeuw zit nog vers in ons geheugen, het voelt echt als winter. Toch kijken we er met z’n allen zó hard naar uit om de zon te verwelkomen, de bloesem te zien bloeien en met vrienden en familie een groot feest te bouwen. 

Elk jaar kijk ik enorm uit naar deze periode. Een communieshoot heeft altijd iets dromerig, door de prachtige kleding, die jij uitkiest, in combinatie met het ontwaken van de natuur. De fotoshoots voor de aankomende communies en lentefeesten staan al bijna een jaar in mijn agenda, die planning loopt als een trein. Wie een plekje wou bemachtigen moest er snel bij zijn! – wil je zeker zijn van een plekje volgend jaar, dan kan je dit nu al boeken door mij een mailtje te sturen.

Communiefotoshoots zijn leuk

Vorig jaar heb ik super fijne shoots gehad, met bloemenweiden, regenplassen en bomen vol bloesems. Ik trok erop uit in omgeving Turnhout en met wat creatieve ideeën toverde ik originele thema’s uit mijn mouw en maakte we samen de meest unieke beelden. De kinderen amuseren zich dan te pletter en de ouders staan trots te glunderen. 

 
Fotograaf Arendonk - Themafotografie

“Wij hebben al enkele fotoshoots bij Elke achter de rug en waren telkens heel tevreden met het resultaat! De kindjes vonden het telkens een leuke ervaring! Zelfs niet saai voor stoere jongens… Een aanrader voor wie houdt van originele, spontane, vrolijke,… foto’s! Wij komen zeker nog eens terug!” – Sanne Eysermans

 

Vooral die ongedwongen sfeer vind ik plezant tijdens de fotoshoot. Iedereen is op z’n gemak en niemand maakt zich druk om hoe iets er zal uitzien op de foto. Daar zorg ik wel voor! 

 

‘Doe de knopjes van je hemdje maar wat los, ga eens met je handen door je haren voor een wildere look en hop, daar gaan we!’ – verschiet niet als ik je meeneem, weg van het klassieke portret, naar een lossere, wat sprookjesachtige sfeer. Dit is écht waar mijn passie ligt en dat wil ik graag met jou wil delen. 

Past de herfst bij jouw kind?

Spreekt mijn stijl jou helemaal aan en denk je nu: 

“oh nee, Elke haar agenda zit al helemaal vol voor de communieshoots dit jaar!” 

Dan heb ik goed nieuws!

Juist zoals in 2020 verwacht ik dat een echt groot feest in de lente er niet zal inzitten. (je weet wel iets met een v-rus) Sommige scholen spreken al over een uitstel naar oktober 2021. Dit wil zeggen dat ik extra plaatsen heb in mijn agenda om nog enkele communieshoots te doen dit najaar.

Gelukkig heeft elk seizoen zijn pracht en staat tegen eind augustus de heide mooi in bloei. In die periode geeft het natuurlijk licht mijn foto’s een extra gouden randje. Laat je vooral inspireren door mijn beelden en twijfel niet te lang om die laatste plaatsjes in mijn agenda te bemachtigen!

Heb je zelf een leuk idee voor een thema, iets met de hobby van jouw kind of een knipoog naar oma en opa, stuur me dan gerust een mail zodat we de ideale datum en locatie voor jouw fotoshoot kunnen vastleggen

 

Blijf je graag op de hoogte van mijn themashoots of wil je als eerste nieuwe beelden kunnen bekijken om bij weg te dromen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* Verplicht
Interesses

kinder- en gezinsfotograaf regio : Arendonk, Oud-Turnout, Retie, Dessel, Turnhout, Kasterlee, Mol, Geel, Reusel, Westerlo, Poppel, Ravels, Weelde, Postel, Lommel, Herentals